Ii felicit pe cei care donează bunuri, dar mă plec în fața celor care donează viață

Foarte mulţi dintre noi dăruim de sărbători bunuri la cei mai puţin norocoşi, este un gest creştinesc şi omenesc. Dar toate acestea au  doar valoare materială! Într-adevăr alintă multe suflete, dar sunt și suflete care au nevoie și de alt tip de dăruire!

Sunt oameni care în aceste zile de sărbătoare sunt pe patul de spital. Sunt oameni care se roagă pentru încă o zi, pentru o picătură de sânge! Tu poţi salva un suflet,  sângele pe care tu îl poți dona poate salva și alinta o viața.

Sunt copii care îşi doresc de la Moş Crăciun sânge! Dăruirea nu constă numai în bucurii materiale, ci și în speranța la viață pentru copiii care acum trăiesc alături de familiile lor cu sufletul în aşteptare.

Un leu din 1000 de lei îi putem dărui cei mai mulţi dintre noi, dar a dărui din sângele tău pentru ca un suflet de copil sau de adult să fie salvat este cu adevărat un gest creștinesc și de suflet.

Gândește-te că faptele bune, de suflet nu  înseamnă doar cadouri material!

Crucea Roșie Dolj împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Dolj și Palatul Copiilor vă așteaptă marți 27 decembrie între orele 08-13 la Palatul Copiilor pentru a da viață prin sânge!

Florentin Gust

președinte Crucea Roșie Dolj

Tu ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.