Ce poți face pentru țara ta, România !

Foarte mulți se întreabă retoric cum pot să ajute țara, ei nu au nicio putere, nu pot face ei nimic!
Ba pot, fiecare poate, indiferent de statutul pe care îl are!
Nimic nu poate fi mai important decât plantarea în inima copiilor a spiritului românesc. Fiecare părinte poate face asta! Sa le explice copiilor ce înseamnă istoria României, ce înseamnă tradiția românescă, ce înseamnă visele înaintașilor, ce înseamnă sacrificiul pentru țara și eroii care au murit pentru ca această naţiune să existe! Dacă fiecare bunic, părinte ar face asta și le-ar planta în inimă aceste lucruri….atunci visele și sacrificiile înaintașilor și eroilor nu sunt în zadar.
Eu așa cred, fiecare își poate ajuta țara! Prin respect pentru eroii neamului, prin preocuparea permanenta cu privire la ceea se întamplă la nivel înalt în ţara noastră, prin civism, prin vot şi cel mai important prin şi pentru copiii noştri.
Nu confundați traiul prost, lucrurile care nu merg, astazi, în România cu ceea ce înseamnă naţiunea română ! Nu confundați „conducătorii” vremelnici cu România!
România este mai mult decât neajunsurile de astăzi!
România este spiritul eroilor, visele si sacrificiile lor!
Pe lângă parade si alte obiceiuri, cred că este important să nu uităm să ne rugăm pentru eroii care au murit pentru ca noi astăzi să avem motiv de sărbătoare! Să ne rugam, să aprindem o lumânare…
Educați- vă copiii să iubească România!
P.S. nu uitați vorba românescă : “ buturuga mică răstoarnă carul mare!”

Tu ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.