„Păsările” libere vor zbura tot timpul…

M-am născut liber şi vreau să trăiesc liber, chiar dacă unii nu înțeleg acest sentiment! Din această cauză poate şi activitatea mea politică a fost un eșec, dar am spus ce gândesc. Acest lucru pentru unii este ceva de neînțeles, câteodată unii m-au crezut chiar nebun, dar nu, nu eram nebun…spuneam ce gândeam şi liber!

Dupa 9 ani de politică intensă este timpul să fac un pas înapoi. Nu pentru că vreau, ci pentru că nu pot să plec capul şi să pup mâini, nu o să fac asta niciodată!
Am intrat în politică idealist şi ies la fel de idealist, dar mai tăbăcit şi cu oarecare amărăciune cu privire la ce se întâmplă.
Am încercat atunci când am avut posibilitate să aduc lângă mine cât mai mulţi oameni liberi, dar din păcate un om liber într-un sistem cu „păsări” crescute în colivii nu este acceptat.
Am încercat cât am fost în Parlament să pun pe tapet şi să militez pentru probleme de mase. Proiecte pentru copii, proiecte pentru dezvoltarea regiunii, multe dintre ele au avut ecou, multe au deranjat…
Știam şi rețeta de a avea succes în politică, dar trebuia să ma apuc de furat, să intru în diverse combinații şi grupări. Am ales calea naivității! Motivul este simplu… când am ajuns în politica mare mi-am promis că nu o să fac ca „ei” şi cu atât mai mult să ma comport ca „ei”!
Am intrat în politică cu o declarație de avere şi ies cu aceiași, ba chiar pe minus… dar nu am intrat să fac bani, chiar dacă pentru mulţi e greu de inteles. Da, mai sunt şi idealiști pe lumea aceasta!

PS: nu, nu o să dispar, o să militez de pe baricada omului care nu are siglă de partid şi cred în continuare că doar visând si militând putem evolua ca ţară!
Voi continua să militez pentru lucrurile în care cred, aşa cum am făcut şi în politică! Voi continua să felicit atunci când este de felicitat şi să critic când e de criticat, dar cu mai multa detaşare, acum…fără parti-pris-uri!

Tu ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.