Şi Oltenia face parte din România! Oltenia vrea autostradă!

 

Astăzi se depun amendamentele la  legea bugetului de stat pentru anul 2016. Fac un nou apel la toţi parlamentarii din Oltenia să ne dăm mâna şi să susţinem includerea finanţării pentru autostrada Craiova – Piteşti si autostrada Craiova – Lugoj în buget. Daca nici pe acest exerciţiu bugetar  nu  va fi prinsă construirea  unei autostrăzi in Oltenia, regiunea  este condamnată la subdezvoltare.

Discrepanţele economice dintre regiunile  României, dar si faţă de cele europene devin cu fiecare an tot mai adânci, zona Olteniei fiind pe drumul de a ajunge cea mai săracă regiune din Uniunea Europeană. Lipsa infrastructurii mari a dus si va continua să ducă la sărăcirea continuă a locuitorilor din Oltenia.

Reiterez , astăzi,  un nou apel, făcut încă de anul trecut, la toţi parlamentarii care au primit de la cetăţeni  increderea să le reprezinte interesele in Parlament.

Sper ca de data aceasta parlamentarii din Oltenia  dar si  Guvernul României  vor inţelege că şi locuitorii Olteniei trebuie să aibă şansa la dezvoltare.

Tu ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.