Prioritate P.S.RO: 51% oameni noi şi profesionişti!


Construirea la nivelul judeţului Dolj a unei echipe formată  in procent de 51 la sută din oameni noi, curaţi,  profesionişti respectaţi in nivelul lor de activitate este prioritatea zero a echipei noastre. Prin Proiectul “51%” ne dorim să construim o nouă clasă politică bazată pe principii de funcționare sănătoase.

Practic, 51 la sută dintre candidaţii P.S.RO la alegerile din Dolj vor fi oameni noi in politică.  Deschidem larg uşile partidului celor care sunt competenţi şi serioşi, indiferent ca au doctoratul, ori o şcoală profesională. Îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei care au indoieli cu privire la cinstea si sinceritatea politicienilor. O transformare eficientă a clasei politice nu se poate realiza peste noapte, ci treptat, cu oameni noi!

Partidul Social Românesc a lansat  în dezbatere publică Proiectul ”51%”, care va oferi profesioniștilor români din țară și din străinătate o platformă prin care se pot implica activ în procesul politic. 51% din locurile eligibile de pe listele PSRO la viitoarele alegeri locale și parlamentare și din funcțiile numite vor fi alocate profesioniștilor, aceasta fiind metoda noastră de reclădire a clasei politice actuale cu oameni bine pregătiți în domeniile lor de activitate.

Mai multe detalii găsiţi: www.psro.ro/proiectul-51

 

 

 

Tu ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.