Florentin Gust: „Halal democrație la Craiova!”

Atrag atenția că prin hotărârea Consiliului Local Craiova de respingere a referendumului împotriva proiectelor de la Kozlodui (Bulgaria) inițiat de societatea civilă, aleșii locali iși persiflează propriul electorat, încălcând dreptul craiovenilor de a se implica în destinul propriului oraș.

Halal democrație la Craiova! Încep să cred că în curând o să avem o decizie in CL prin care vor hotărî că ei le știu pe toate și își vor vota mandat veșnic în frunte cu primarul!
Să înțelegem că actualul primar nu mai are majoritate sau ne crede pe toți proști?
Pentru o așa-zisă „Gală de box” au putut să aloce o suma importantă, dar pentru a realiza un demers civic nu sunt bani.
Eu personal nu m-am băgat în subiectul ăsta, tocmai pentru a nu se zice că se politizează subiectul, dar se pare că cineva își bate joc de foarte mulți craioveni.
Pe principiul ăsta, anul viitor nu o să avem alegeri nici la CL și nici la Primărie pentru simplu fapt că nu avem bani?

Consiliul Local Craiova a respins, ieri (24 septembrie), organizarea, pe 15 noiembrie, a referendumului împotriva proiectelor de la Kozlodui (Bulgaria), din cauza cărora orașul se află în zona de risc nuclear. Proiectul a intrat pe ordinea de zi a CL, având în spate semnăturile a peste 15.000 de craioveni.

În intervențiile lor, aleșii locali au invocat diverse pretexte pentru respingerea referendumului. Spre exemplu, s-a spus că se vor cheltui „de pomană“ 150.000 de euro pentru organizarea  referendumului.

Municipiul Craiova se află la mai puțin de 100 de kilometri de situl nuclear de la Kozlodui și din această cauză este în zona de risc nuclear.

Tu ce părere ai?

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.